Gå til sygdomsliste

Arv og testamente

Gratis hjælp og tilskud til advokatbistand op til 5000 kr.
Alle beløb hjælper kræftsagen.

Få hjælp af vores arvespecialister

Få hjælp af vores arvespecialister

Hos Kræftens Bekæmpelse kan du altid komme i kontakt med en af vores arvespecialister. Vi kan hjælpe med de fleste spørgsmål, der handler om arv og testamenter.

Få hjælp af vores arvespecialister

Værd at vide

Vidste du, at du kan betænke både din arvinger og en god sag i dit testamente? Få hjælp til hvordan du opretter et testamente og få svar på de hyppigste spørgsmål om arv og testamente:

Værd at vide om arv og testamente

Kræftens Bekæmpelse hjælper med betaling

Kræftens Bekæmpelse hjælper med betaling af testamentet. Donerer du en del af din arv til Kræftens Bekæmpelse, kan du få dækket op til 5.000 kr.af omkostningerne til advokaten. Ring og hør mere på tlf. 35 25 75 81 eller send en mail til arvesager@cancer.dk.


For Mona og sønnen Mads gav et testamente ro

For Mona og sønnen Mads gav et testamente ro

I 2011 fik Mona Bircks søn konstateret uhelbredelig lymfekræft. Den sidste tid af Mads’ liv fik mor og søn grinet og grædt sammen. Og de fik taget stilling til arv og sammen udarbejdet hver deres testamente. Det gav en god ro.

Læs mere

Bedstefar og barn leger med bil

Med et testamente sikrer du dem, du holder af

Du bestemmer selv over min. 75 pct. af din arv, når du laver et testamente. Et testamente er også vigtigt, hvis din familiemæssige situation ændrer sig. Læs mere:

7 gode grunde til at skrive testamente

Det går din støtte til

Kræftens Bekæmpelse giver årligt ca. 400 millioner kroner til kræftforskningen. Som privat organisation modtager vi kun 3 pct. af vores midler fra staten. Derfor er vi fuldstændig afhængige af danskernes lyst til at støtte kræftsagen:

Det går din støtte til

En guide til arv og testamente

Brochurer og gratis foredrag

Mød vores arvespecialister og stil spørgsmål til dit testamente, når de holder foredrag rundt om i landet. Du kan også bestille eller hente vores brochurer her:

Brochurer og foredrag

Det gode testamente logo

Det Gode Testamente

Det Gode Testamente er et samarbejde mellem 35 velgørende organisationer. Vores mål er bl.a., at flere danskere kender muligheden for at støtte velgørenhed gennem arv.

Vi er med i Det Gode Testamente

Hvis du har kræft

Få hjælp og viden til at tackle livet med kræft. For nogle fylder tanker om livet og døden meget, for andre er det vigtigste at leve så normalt som muligt. Her kan du bl.a. læse om reaktioner og få praktiske råd om  familieliv, kost og arbejde.

Hvis du har kræft