Gå til sygdomsliste

Tilbud til kvinder

Ved tilmelding til vores aktiviteter giver du samtykke til, at vi opbevarer dine kontaktoplysninger. Vi bruger kun dine kontaktoplysninger i relation til det tilmeldte arrangement. Der kan være behov for at give dine kontaktoplysninger videre til en ansat eller frivillig medarbejder, så der kan gives besked til dig om væsentlige oplysninger, f.eks. aflysning af en tilmeldt aktivitet. Vi sletter dine oplysninger igen, når arrangementet er afsluttet, men du kan altid kontakte os på tlf. 70202655 eller e-mail herlev@cancer.dk for at få slettet dine oplysninger på et tidligere tidspunkt. I vores privatlivspolitik, kan du læse mere om, hvordan vi passer på dine oplysninger: https://www.cancer.dk/om-os/privatlivspolitik/”

Brystkræftgruppen

Brystkræftgruppen i Lyngby består af frivillige vejledere, der alle har været gennem et brystkræftforløb. Deres forløb har været meget forskellige, og du vil derfor næsten altid have mulighed for at tale med en kvinde, der har været gennem et forløb, der minder om dit. Kræftrådgivningen vil formidle kontakten, hvis du har brug for en vejleder. Du er velkommen til at ringe på tlf.nr. 70 20 26 55 eller skriv til herlev@cancer.dk

KIU Netværksgruppe 

Netværksgruppen er for kvinder, der har eller har haft kræft i underlivet. Netværksgruppen blev dannet i marts 2015, og den skal være til støtte og hjælp, glæde og gavn for deltagerne. Den har til formål at arrangere erfaringsudvekslingsmøder, foredrag, ture eller andet.

Datoer:

  • Den 22. august 2019 får vi besøg af læge Estrid Høgdall fra face 1 enheden på Herlev Hospital.
  • Den 3. oktober 2019 vil Gry Senderovitz holde oplæg op kvinders underlev, intimitet og seksualitet i forbindelse med sygdom
  • Den 5. december 2019 vil Peter Genter, psykolog og rådgivningsleder, holde oplæg om hvordan du kan styrke din robusthed.

Møderene efter d. 1. augustn holdes hos Kræftrådgivningen i Herlev på Borgmester Ib Juuls vej 2, 2730 Herlev (lige foran Herlev Hospital) fra kl. 18.30-21.30.

Af hensyn til indkøb er tilmelding nødvendigt på herlev@cancer.dk eller kalenderen senest dagen før mødet finder sted.

 

 

På cancerforum.dk kan du anonymt og sikkert skrive sammen med andre kræftpatienter, pårørende og efterladte:

Cancerforum.dk


Livet med kræft

Livet med kræft

Om psykiske reaktioner, familie, seksualitet og arbejde.

Hvis du har kræft


Til pårørende

Råd til pårørende

Hvordan støtter man som pårørende en kræftpatient bedst, mens man også passer på sig selv?

Råd til pårørende


Børns behov når far eller mor har kræft

Når mor eller far har kræft, har børn først og fremmest brug for omsorg og kærlighed.

Børn i kræftramte familier


Opskrifter

Opskrifter

Hvad skal jeg spise, hvis jeg har kræft?

Opskrifter