Gå til sygdomsliste

Kræftens Bekæmpelses Hæderspris 2020

Vi sætter pris på dem, der gør en særlig indsats for kræftsagen. Derfor uddeler vi den 4. februar 2020 Kræftens Bekæmpelses Hæderspris. Du kan indstille din egen kandidat nu og frem til og med den 23. september 2019.

Har du et godt bud på, hvem der fortjener en pris for sit enestående arbejde for kræftsagen? Så er det nu, du skal indstille din kandidat til Kræftens Bekæmpelses Hæderspris 2020.

Kriterier

Hædersprisen tildeles en person, en gruppe, en afdeling eller andre, som har gjort en særlig indsats inden for kræftområdet. Kræftens Bekæmpelse ønsker på den måde at fremhæve det enestående eksempel, så det kan inspirere andre - f.eks. til at give kræftpatienter optimal behandling, pleje og omsorg.

Prisen er på 50.000 kr. og uddeles altid den 4. februar, som er ”World Cancer Day”. I 2020 er det ellevte gang prisen uddeles.

Se tidligere modtagere af hædersprisen
 

Prisoverrækkelse

Hædersprisen overrækkes i Det Kongelige Teaters Skuespilhus søndag den 4. februar 2020 om eftermiddagen. Billetter til arrangementet kan købes i Kræftens Bekæmpelses webshop fra sidst i november 2019.

Forslag til kandidat:

Maks. 500 tegn

Indstiller:

 

Nyheder

19-08-2019
Ny forskning i kræft hos ældre
Næsten halvdelen af alle de danskere, der får kræft, er 70 år eller mere. Høj alder øger risikoen for at få kræft, og samtidig har ældre kræftpatienter en dårlig overlevelse. Men vi ved ikke ret meget…
Læs flere nyheder